Het schaduwkabinet: week 13 - 2022

Message Bookmarked
Bookmark Removed
Not all messages are displayed: show all messages (3 of them)

Sommige woorden zijn toch een klap in je gezicht (waard). Maar goed, hier kennen we het klappen van de zweep en zijn er enkel goed bedoelde woorden in het:

https://subjectivisten.nl/het-schaduwkabinet-week-13-2022/

We luisterden naar: Absent In Body, Beirut, Get Well Soon, Aldous Harding, The Legendary Pink Dots, Rosalía, Tempers, Emily Wells en Emily Jane White.

Jan Willem Broek, Tuesday, 29 March 2022 22:25 (two years ago) link

De nieuwe Rosalía is wel heel veel van alles. Die meer popi-jopi-dingen vind ik wat minder maar toch weer genoeg juweeltjes. Gisteren aan mijn dochter gegeven en die is er helemaal weg van.

Broadcast - Mother is the Milky Way
Zelf deze fraaie reissue aangeschaft uit een serie van drie voorheen limited edition toer-cd's. Die andere twee zijn ook leuk maar deze leek me het meest complete "statement", dat voortborduurt op die sublieme plaat met The Focus Group. Niet al te lang, echt een LP wat dat betreft. Mooie liedjes waarbij Broadcast leek te gaan voor een soort "schuiven van twee realiteiten in een liedje." Alles lijkt mogelijk. Electro folk die duistere krachten uit het Engeland van Geogaddi lijken op te roepen. Heel mooi (en melancholiek, gezien het heengaan van Trish.)

OMC, Wednesday, 30 March 2022 09:08 (two years ago) link

Volgende week in het Schaduwkabinet :-)
Ik heb die Maida Vale Sessions ook... die derde vind ik geneuzel

Jan Willem Broek, Thursday, 31 March 2022 09:04 (two years ago) link


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.