Zing problems

Message Bookmarked
Bookmark Removed

2 things:

Can't see 77 on zing
As of today, getting an error message whenever I try to post via zing

blurgh (jjjusten), Saturday, 7 January 2012 20:36 (seven years ago) link

Means you're not logged in. Have you changed your password recently? Go into the account screen and hit save, see if it works then.

Keep using it for a whole after that, there's a bug in the live version that means it takes a few minutes to save the new password to disk. (or you can just reinstall from the App Store to fix)

stet, Saturday, 7 January 2012 23:09 (seven years ago) link

Instance should be ILX right?

blurgh (jjjusten), Saturday, 7 January 2012 23:17 (seven years ago) link

Yeah. Check you don't have a trailing slash on the server bit too.

stet, Saturday, 7 January 2012 23:19 (seven years ago) link

Test

blurgh (jjjusten), Saturday, 7 January 2012 23:20 (seven years ago) link

Ha bingo, it was the trailing slash on the server, thx man

blurgh (jjjusten), Saturday, 7 January 2012 23:20 (seven years ago) link

one year passes...

Not compatible with iOS 7? Can't get it to launch.

More Than a Century With the Polaris Emblem (calstars), Friday, 21 June 2013 20:38 (six years ago) link

Really? Is launching fine for me here on beta 1. Did you reinstall from store?

stet, Saturday, 22 June 2013 11:08 (six years ago) link

I did but will try again

More Than a Century With the Polaris Emblem (calstars), Saturday, 22 June 2013 17:39 (six years ago) link

Oh wait is this blue Zing? I haven't tested it, but it's built against iOS 3 so not surprised

stet, Saturday, 22 June 2013 17:48 (six years ago) link

Reinstalled and works now (posting this from it)

Thanks Stet

More Than a Century With the Polaris Emblem (calstars), Saturday, 22 June 2013 18:54 (six years ago) link

four years pass...

i keep getting the error message about not being able to post, "possibly because of a login problem" or something like that? i've logged out and logged back in to zing, deleted the app and redownloaded it, and i still get the same message. i know my login obv because i'm posting here. what else should i try?

na (NA), Sunday, 29 April 2018 14:48 (one year ago) link

Which version of Zing? Red or blue?

stet, Sunday, 29 April 2018 16:53 (one year ago) link

Red

na (NA), Sunday, 29 April 2018 17:30 (one year ago) link

Oh it just worked. Either it fixed itself or it was an issue specifically trying to post a link to a tweet

na (NA), Sunday, 29 April 2018 17:31 (one year ago) link

Recent update made things break on iPhone SE :(
The preview text is spilling all over the titles and everything's just crammed together on top of everything else

Dan I., Saturday, 12 May 2018 02:24 (one year ago) link

Uh on the boards page that is. Not a big deal I guess!

Dan I., Saturday, 12 May 2018 02:25 (one year ago) link

Ah, actually it's like that for the bookmarks too, which is a much bigger deal :(

Dan I., Saturday, 12 May 2018 02:26 (one year ago) link

What version of iOS are you running? I dev and test on an SE w/ 11.3

stet, Saturday, 12 May 2018 09:16 (one year ago) link

Oh hold on, I see it on 5s running 10.3. Is there a reason you want to stay on 10? I'll see what I can do.

stet, Saturday, 12 May 2018 09:28 (one year ago) link

Ah I see, I didn't think of the ios version.

Dan I., Saturday, 12 May 2018 14:38 (one year ago) link

two weeks pass...

i figured out the solution for my problem upthread: if i delete the s=21 from the end of twitter links, they post fine. if i don't i still get the error message

na (NA), Tuesday, 29 May 2018 00:49 (one year ago) link

Where do you get those links from? The mobile site gives me plain ones.

stet, Tuesday, 29 May 2018 20:53 (one year ago) link

from the app

na (NA), Tuesday, 29 May 2018 21:13 (one year ago) link

one month passes...

this should be fixed, sorry it took so long

— ILX System (@ilxor) July 11, 2018

stet, Wednesday, 11 July 2018 21:31 (one year ago) link

two months pass...

I dont seem to see ILM, and when i go to ILX Boards header to select faves, its not there (though quite a few are there twice?).

Hunt3r, Monday, 24 September 2018 14:32 (eleven months ago) link

yeah, that happened to me recently but with ile - i had to delete the app and reinstall to get it to come back

CRABCORE’S NOT DEAD (bizarro gazzara), Monday, 24 September 2018 15:03 (eleven months ago) link

if you swipe on a board to delete it then it can be very hard to get it back, sorry. delete + reinstall sorts

stet, Monday, 24 September 2018 15:49 (eleven months ago) link

Thx, will do.

Hunt3r, Tuesday, 25 September 2018 14:25 (eleven months ago) link

seven months pass...

I’m getting a corrupt-messages-in-this-thread message in Zing for the Romania thread. Browser is fine though.

breastcrawl, Monday, 6 May 2019 11:31 (three months ago) link

bookmarks weren’t loading in Zing so i logged out but now it doesn’t recognise my uname/pswd

Lil' Brexit (Tracer Hand), Sunday, 19 May 2019 16:53 (three months ago) link

ah n/m just used my old email address and it worked! still no bookmarks tho

Lil' Brexit (Tracer Hand), Sunday, 19 May 2019 18:38 (three months ago) link

i can't remember if i've asked this or not, but is there a way to change my login email address? i can change the email address in preferences, but that doesn't affect my login email

Lil' Brexit (Tracer Hand), Sunday, 19 May 2019 18:39 (three months ago) link

Not really, sorry!

stet, Sunday, 19 May 2019 20:06 (three months ago) link

I’m getting a corrupt-messages-in-this-thread message in Zing for the Romania thread. Browser is fine though.

Having this in the *DJ post your mixes for download* thread now too.

breastcrawl, Monday, 20 May 2019 06:15 (three months ago) link

three weeks pass...

I came to mention the “DJs...” thread, too.

beard papa, Thursday, 13 June 2019 04:12 (two months ago) link

Unrelated, but I’ve noticed in the latest version that if I click a URL in a post, when I use the “Back” at screen top left I always get a blank screen with a hazard triangle, and have to press back again.

an incoherent crustacean (MatthewK), Thursday, 13 June 2019 05:55 (two months ago) link

^yep, a very small inconvenience, but it’s been there since the latest update.

breastcrawl, Thursday, 13 June 2019 07:20 (two months ago) link

Yup

TS The Students vs. The Regents (James Redd and the Blecchs), Thursday, 13 June 2019 09:38 (two months ago) link

Got it - fixed in the next version.

stet, Monday, 17 June 2019 20:01 (two months ago) link

Thanks as always S

calstars, Monday, 17 June 2019 20:24 (two months ago) link

I’m getting a corrupt-messages-in-this-thread message in Zing for the Romania thread. Browser is fine though.

Same thing in the Kelela - Cut 4 Me thread. Someone posted a Soundcloud link just now, but I seem to remember there being a problem with this thread before.

breastcrawl, Monday, 1 July 2019 11:55 (one month ago) link

one month passes...

this isn’t a problem but would it be possible to specify which browser users can open if they want to launch links outside the app?

maura, Thursday, 15 August 2019 21:29 (one week ago) link


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.