play.com

Message Bookmarked
Bookmark Removed
Cd's en dvd's tegen redelijke prijzen.De nieuwe BMRC voor 8 Engelse ponden (= 11,50 euro). De nieuwe Bowie voor een kleine 16 euro. Thuisbezorgd zonder verzendkosten en naar verluidt dusdanig verpakt dat de douane er niet mee aan de haal gaat. Iemand ervaring met deze verkoper?

marieke (marieke), Tuesday, 16 September 2003 12:38 (seventeen years ago) link

Even snel bekeken hebben ze wel erg veel "misschien niet heel erg grote, maar toch in principe normaal verkrijgbare bands" niet.

Martijn Grooten (martijng), Tuesday, 16 September 2003 12:42 (seventeen years ago) link

zoals?

marieke (marieke), Tuesday, 16 September 2003 12:45 (seventeen years ago) link

Van Motorpsycho hebben ze alleen The Tussler. Is inderdaad wat magertjes... Maar ze hebben aardige aanbiedingen en de nieuwe cd's zijn redelijk geprijsd.

marieke (marieke), Tuesday, 16 September 2003 12:54 (seventeen years ago) link

zoals

Niet: Cannanes, Club 8, Boyracer en van Beat Happening alleen de nieuwste compilatie (ik doe altijd wat random favorieten om te kijken of iets wat is). Dat zijn bands waarvan de platen nog gewoon te verkrijgen zijn, via labels die ook gewoon distributie hebben over de hele wereld.
Maar goed, als je de nieuwste Bowie wil hebben, dat is het wellicht wel wat. Ik gebruik die mailorders (NLStore etc.) vooral om oudere, niet gemakkelijk vindbare dingen te bestellen. Zo kun je anderen als het ware het werk laten doen en enorme haast is er toch nooit bij. Voor nieuw spul wil ik die extra euro(s) wel betalen voor het plezier van een platenzaak.

Martijn Grooten (martijng), Tuesday, 16 September 2003 12:58 (seventeen years ago) link

Play.com werkt uitstekend! Ze zijn goedkoop en leveren snel (al wacht ik nu al een tijdje op de cd van Client...en is het aanbod niet heel breed). Met NLstore heb ik ook goede ervaringen. En die zijn ook goedkoop. Voordat ik iets bestel kijk ik altijd eerst op vergelijk.nl, en dan komt NLstore meestal als goedkoopste uit de bus. En verder struin ik geregeld ebay af. Maar wie heeft er ervaring met www.musicstack.com?

Ralph, Wednesday, 17 September 2003 16:38 (seventeen years ago) link

Ik heb vandaag een vijf-cd's vergelijking gedaan tussen NLStore en het mij tot dusver onbekende Musicsafe, beide Nederlandse sites. Bij laatstgenoemde was ik echter wel 15 euro goedkoper uit, plus dat me een kortere leveringstijd werd beloofd. Ben erg benieuwd (want ik moet die zooi nog wel binnen krijgen natuurlijk).

Gerard (Gerard), Wednesday, 17 September 2003 21:08 (seventeen years ago) link


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.