Drink Me!

Message Bookmarked
Bookmark Removed
Oke, een beetje een brutale vraag misschien, maar ik ben naarstig op zoek naar een album die ik niet kan vinden. En misschien kan iemand me uit de brand helpen. het is een album van de eendagsvlieg van former MTV-presentatrice/dochter van de sint Marijne van der Vlugt.
Naast de vele rare dromen die ik over haar gehad heb ik mijn jongere jaren, vond ik haar bandje Salad echt helemaal fantastisch! De eerste CD, 'Drink Me' dus, had ik toen op een tapeje, maar die ben ik al jaren kwijt. Sindsdien zoek ik me bij elke gelegenheid helemaal te pleuris naar die CD, maar ik heb 'm nog steeds niet gevonden.
Dus mijn vraag is: Heb je die CD, wil je er van af of er in ieder geval een kopietje van maken voor me? Ik zou je eeuwig dankbaar zijn. En natuurlijk blijft dit niet onbeloond!
Roy.

Hotel Lives (Hotel Lives), Tuesday, 22 July 2003 06:40 (nineteen years ago) link

Doe hier eens een gooi...

Roger Teeling (Roger Teeling), Tuesday, 22 July 2003 06:55 (nineteen years ago) link

tuurlijk! mail me maar ff waar het heen mag!
wil je ook de verzameling eptjes die als album zijn uitgebracht?

heb jij dan toevallig hun latere album dat je voor me kunt
branden? als je weet waar ut te koop is: helemaal perfect!

Johannes van de Bank (Johannes van de Bank), Tuesday, 22 July 2003 06:56 (nineteen years ago) link

Voor de liefhebbers heb ik nog de singles Your Ma en Drink The Elixir in de (kopieer)aanbieding. Salad zag ik ooit eens live in de Sleepin Arena. Marijne presteerde het om haar eerste aankondiging in het Engels te doen. Dat pikte het publiek natuurlijk niet. Van de rest van het optreden kan ik me niets meer herinneren en dat moet toch echt aan de band hebben gelegen. Whatever happened to Marijne van der Vlugt? Check deze pagina.

Vido Liber (Vido), Tuesday, 22 July 2003 07:28 (nineteen years ago) link


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.