Het schaduwkabinet: week 35 - 2021

Message Bookmarked
Bookmark Removed

De week dat tolerantie voor de medemens in nood een schandalig niveau heeft bereikt in een deel van ons land, inclusief de meest schandelijke leuzen. Daar hebben we geen woorden voor. Wel voor die van onze lijstjes uit het:

https://subjectivisten.nl/het-schaduwkabinet-week-35-2021/

We luisterden naar: Karen Black, Black Ink Stain, Deafheaven, Hania Rania, Nathan Salsburg, Yann Tiersen en Thalia Zedek Band.

Jan Willem Broek, Tuesday, 31 August 2021 20:01 (two years ago) link

Moritz Von Oswald Trio - Dissent
Als een echte jazzbaas heeft de oude dubtechnomeister het personeel van zijn trio vervangen, ongetwijfeld op vriendelijkere wijze dan dat in zwart-wit tijden gebeurde. Hoe dan ook, jazzdrummer Heinrich Köbberling zorgt voor de ritmische basis en, verrassend en verfrissend, Laurel Halo doet de toetsen. De 12 tracks klinken allemaal prima, van ambient tot voodoo-getrommel, van elektrische Miles tot jazzy Carl Craig, maar je moet je kop er wel bij houden. Er gebeurt heel veel en heel weinig, dat wil zeggen de stemming is eenvormig als een grijze Berlijnse dag maar daar binnen is van alles aan de hand. Soms hadden de pianoriedeltjes wat meer mogen worden uitgewerkt maar met dat Rhodes aquarium gepingel kun je weinig fout doen.

OMC, Thursday, 2 September 2021 13:41 (two years ago) link


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.