Het schaduwkabinet: week 07 - 2020

Message Bookmarked
Bookmark Removed

Het gaat er dan bepaald niet stormachtig aan toe in onze lijstjes uit het:

https://subjectivisten.nl/het-schaduwkabinet-week-07-2020/

We luisterden naar: Ásgeir, Bambara, It Dockumer Lokaeltsje, Max Richter (+ Lorne Balfe & Nils Frahm), Talk To Her en Worriedaboutsatan.

Jan Willem Broek, Tuesday, 11 February 2020 22:03 (one year ago) link

Ég skil það samt ekki að fullu, því íslenskan er svo fallegt tungumál og það er nú þegar nóg á ensku, sem við the vegur hefur verið þýtt hér aftur með hjálp John Grant

^^ Dit dus :)

Om in Dokkum te blijven: de nieuwe Homesick is ook best goed te pruimen. Je kunt horen dat ze zich opnieuw proberen uit te vinden, of evoluëren als band.

Le Bateau Ivre, Wednesday, 12 February 2020 08:03 (one year ago) link

Burial - Tunes 2011 - 2019 A.D.
De (dubbel)cd die me er definitief bewust van maakt dat het tijdperk van de compact disc toch echt ten einde loopt. Moeilijk te vinden, terwijl ik toch dacht "Burial zal wel in stapels overal liggen". Haughty-taughty recensies van millenials in de trend van "waarom komt dit nog op cd uit?" Nou, eigenlijk past die gedachte prima bij de melancholie van Burial over tijdperken die achter ons liggen. En al die vinylkraakjes klinken extra mooi. Burial bracht het afgelopen decennium alleen maar E.P.'s uit, allemaal geweldig en bij elkaar veel beter dan zijn reguliere albums. Soms lijkt het alsof hij maar wat doet en dan verschijnt er uit het niets een spookachtig rave-akkoord of een sublieme melodie. Ook verdenk ik hem ervan hele cheapo games te samplen. Het allerbeste blijft de Wagner-step van 'Loner'. Vreemde muziek toch, het is niet echt dansbaar maar gaat over dansmuziek, het is druggy maar echt niet dat ik er eentje bij opsteek. Eigenlijk vooral bedoeld voor nachtelijke wandelingen/ritten door de lege stad als je vermoeid bent.

OMC, Thursday, 13 February 2020 22:02 (one year ago) link

@G :-)
moest zelf ook wel grinniken....

Jan Willem Broek, Friday, 14 February 2020 17:29 (one year ago) link


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.