Het schaduwkabinet: week 50 - 2018

Message Bookmarked
Bookmark Removed

Houd je vast: brexit-deal-ontbijt met Rutte. Veel minder misselijk word je van onze lijstjes uit het:

https://subjectivisten.nl/het-schaduwkabinet-week-50-2018/

We luisterden naar: Bittová/ Dusilová/ Načeva, Death And Vanilla, Ricardo Donoso, Kaba, Lilium Liste, Roma Amor, Senyawa, Jessica Sligter, Vlimmer (2x), Rutger Zuydervelt en Various Artists: A Very Monotreme Christmas.

Jan Willem Broek, Tuesday, 11 December 2018 21:06 (one year ago) link

Ik ben superblij met de nieuwe Eleanoora Rosenholm. Weet niet of ze een kans zou maken maar wat mij betreft zijn al die jaarlijstmakers te vroeg.

https://www.youtube.com/watch?v=fxLUyd-Pmn4

En via FruitPochette (tip van het brein achter NecronomIDOL), kwam ik op Passcode, leuk als je BABYMETAL te "zen" vind, met nog wat autotune, screams en 8-bit kan het allemaal wel wat pittiger.

https://www.youtube.com/watch?v=Wmt86RKEkuY

Blaka Skapoe, Tuesday, 11 December 2018 21:36 (one year ago) link

Alleen op lp....helaas pindakaas

Jan Willem Broek, Tuesday, 11 December 2018 22:03 (one year ago) link

Missin' out, bruh. ;)

Ik was trws nog naar City Morgue, ofwel ZillaKami x SosMula. Verwachte rauwdouw, dus de kleine zaal was van voor tot achter van links naar rechts een moshpit. We're grown men so fuck eachother up onder de gezellige project van mensen die neergehoekt worden op repeat. ZillaKami verwondde zich (die bebleode kop ging de 'gram op dus is geen standaardattractie), was me niet duidelijk of dat was opgedaan in de moshpit toen Slipknots Spit It Out werd gebumpt of dat er een fles water werd teruggegooid. Iemand werd schuldig bevonden en met enig geweld de zaal uitgewerkt. Wel heftig dus en een uur was wel wat aan de lange kant, wat dat betreft vond ik Scarlxrd en Waka Flocka Flame wel wat gezelliger en minstens zo energiek, de laatste was zelfs anderhalf uur.

Blaka Skapoe, Wednesday, 12 December 2018 14:43 (one year ago) link


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.