Het schaduwkabinet: week 46 - 2016

Message Bookmarked
Bookmark Removed

Die verdwenen oorlogswrakken in de Javazee liggen waarschijnlijk gewoon op de werf van DENK, om er nieuwe namen op te spuiten. Wij spuien vooral weer goede namen in onze lijstjes uit het:

SCHADUWKABINET

We luisterden naar: Aries, Box And The Twins, Crippled Black Phoenix, Deleyaman, E, Early Spring Horses, Esben And The Witch, Films, Ian Fisher, ISAN, Leichtmetall, Lavinia Meijer, Michael Nau, Other Houses, Rayon, Renaldo & The Loaf, Joana Serrat, Dirk Serries, Shrubbn!!, Weyes Blood, Kathryn Williams & Anthony Kerr, Gaye Su Akyol, Hacktivist en Deathspell Omega.

Jan Willem Broek, Tuesday, 15 November 2016 22:44 (two years ago) Permalink

Weyes Blood - Front Row Seat to Earth
Goh het is alweer van vorig jaar dat Demis Roussos overleed. Blijft een vrij snelle reincarnatie van de gezette Griek. (in het lichaam van een jong meisje, Homerus would appreciate that). Wel de Roussos van Aphrodite's Child he, maar dat spreekt vanzelf

Bauer - Eyes Fully Open
Bettie Serveert - Damaged Good
Bauer is nu een echte crooner, en dat gaat 'm goed af. Ik mis de samplepop wel, maar de invloeden van Magnetic Fields en John Grant doen 'm zeker geen kwaad. (Met hulp ook van een beetje autotune, al is het misschien geen autotune, maar een nog niftigere plugin waar ik de naam even van kwijt ben, iets Duits)
Bettie is ook wat meer gladgestreken. Meer dan iets zelfs. De Franz Ferdinand hi-hat had niet gehoeven. Carol is 'en forme', Peter Visser wat minder.

Ludo, Wednesday, 16 November 2016 20:42 (two years ago) Permalink


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.