Het schaduwkabinet: week 06 - 2016

Message Bookmarked
Bookmark Removed

op en koorzang in het stadion vinden we echt verschrikkelijk. We zijn overigens ook al niet zo van de stadionrock zoals je kunt zien in onze lijstjes uit het:

Schaduwkabinet

We luisterden naar: Ana Béjar, Breathless, Bianca Casady & The C.i.A., Cello + Laptop, Get Well Soon, Gontard!, Anna Homler And Steve Moshier, Thomas Köner, Sharron Kraus, Me And My Drummer, Motorpsycho, Nachtpost, Ulan Bator, Witchcraft, Adrian Younge, Karolina (קרולינה) en Eliot Sumner.

Jan Willem Broek, Tuesday, 9 February 2016 22:23 (two years ago) Permalink

Amber Gomaa @ Mezz
Ha! Dacht ik. Dit moet ik Martijn tippen. Maar ik denk datti 't al kent. (Want Amber speelt toetsen bij Jett Rebell). Op 'zichzelf' heeft ze de eerste nummers wat weg van Janelle Monae en Erykah Badu (word ik altijd heel blij). Daarna wordt de boel snel op zijn Hollands en 3FMs aangelengd met eighties en saaie solo's en crowd-opjut-momentjes. Maar het (serious) talent blijft. BIG GIRL trouwens. Wowz. (En dan met 2 mini-zangeresjes voor de back-up, en er wordt ook wel echt vocaal geinteracteerd.) Van een synth bass ben ik trouwens ook steeds meer voorstander.

Ludo, Friday, 12 February 2016 21:43 (two years ago) Permalink

Wist de naam nie, maar vast zo'n 'achtergrond'-zangeres waar ik dan wel een beetje 'op ben' bij zo'n concert, zoals ik ze ook veel langs zie komen bij tv-registraties van festivals als NSJ. :)

Blaka Skapoe, Friday, 12 February 2016 23:55 (two years ago) Permalink

ghehe. ja ik durf 't wedje wel an :P

Ludo, Saturday, 13 February 2016 11:59 (two years ago) Permalink


You must be logged in to post. Please either login here, or if you are not registered, you may register here.